Rólunk

Magyarország egyik legnagyobb színes, vegyeshasznú és hústípusú baromfi szülőpár tartó és naposcsibe keltető cégének számítunk úgy a szülőpárok mennyisége, fajta választéka, mint a keltetett naposbaromfiak számának tekintetében. A Goldavis Kft. magyar tulajdonú, családi vállalkozás, fő tevékenységi körébe tartozik 1993 óta szülőpárok tartása, nevelése és naposcsibék keltetése. A tulajdonosok 1971 óta foglalkoznak baromfival, kezdetekben kistermelői, később vállalkozás keretében, de a keltetés és a Kultsár név már ezt megelőzően is szoros kapcsolatban volt.

A teljesen felújított szülőpár telepek és keltető üzem megfelel mind a magyar, mind az Uniós követelményeknek. A Goldavis vezetése fontosnak tartja a minőség- és környezetirányítási, ill. a higiéniai követelmények teljesítését és azt ezeket működtető vállalatirányítási rendszer folyamatos fejlesztését.

A folyamatos állatorvosi és intézeti diagnosztikai ellenőrzések a telepeken és a keltetőben szintén a stabil állategészségügyi hátteret biztosítják. Naposcsibéink a kötelező Baromfipestis és az általános fertőző bronchitis elleni vakcinázáson túl, igény szerint Marek-féle megbetegedés és Gumboro ellen vakcinázzuk. Naposcsibéink korszerű molekuláris biológiai és szerológiai módszerekkel végzett vizsgálatok alapján a következő betegségektől mentesek illetve megfelelő szintű védettséggel rendelkeznek: Szalmonellózis, Mycoplazmózis, TRT, fertőző bronchitis, Reovírusok és fertőző csirkeanaemia.

A színes hibridek széles választékával tudjuk kielégíteni a bio- és a szabadtartásos háztáji termeléssel foglalkozó vásárlóink igényeit. Többek között ajánljuk a Ross 308 intenzív ipari hús naposcsibét, Redbrót, mely vörös toll színével és rostos hússzerkezetével, az igényes vevők asztalára varázsol egy már-már elfelejtett izvílágot, a Mastert, mely dekoratív színével és jó növekedési paramétereivel a zöld udvarok dísze. Vegyes hasznosítású fajtáink, jó tojás- és hústermelő képeségükkel nyújtanak kiemelkedőt. Ezek a fajták a Farm, Gris Barre, Farm Q és az Avicolor.

Kívánunk Mindanyiunknak továbbra is sok erőt, kitartást! Összefogva, ismereteinket tovább adva, a folyamatosan megbízható jó minőséggel felvértezve, legyünk továbbra is a Magyar baromfi előállítás meghatározó szereplői.